Mert... szeretem!

A tökéletesre sült csirkecomb története

Nem vagyok normális, hogy ilyen melegben bekapcsolom a sütőt, de ezért a finomságért megéri. Tuti mind a 10 ujjunkat megnyaljuk utána… 🙂 Gondolom sokan vagytok úgy, hogy sütnétek egy tepsi belül omlós, kívül ropogós csirkecombot. Szerencsére nagyon egyszerű, de a lényeg a sütés részleteiben rejlik. Nem szaporítom a szót, mindjárt fogjunk is hozzá. Hozzávalók: –… Tovább »

Spenótfőzelék vs. Pizza

Szeretném megosztani veletek egy felfedezésemet! Lehet, hogy nem is olyan nagy felfedezés, de számomra az volt a hagyományos sonkás, kukoricás, gombás, ananászos stb… variációk helyett. Kis családomnak ebédre spenótfőzeléket főztem… Ebben nincs is semmi rendkívüli, de gondoltam, hogy estére pizzával lepem meg őket. Viszont maradt egy adag spenótfőzelék az ebédből…  Mi lenne, ha keresztezném a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!